Goede nachtrust

Na een zeer intensief weekend met volle lesdagen en een tennis toernooitje (oké ook een feestje), was ik helemaal gesloopt op maandag. Deze dag had ik ingepland om uit te rusten, lekker thuis op de bank, misschien wat mails beantwoorden, maar zeker niet meer.

Hmm.. De rust zelve die ik ben, toch maar naar de sportschool om 1,5 uur aan de slag te gaan. Vol op krachtuithoudingsvermogen getraind.

 

Dat is allemaal niet handig als je vermoeid bent. En het erge is dat ik het ook weet, neem je rust. Als je niet fysiek uitgerust bent valt alles zwaar en kan je ook niet alles met volledige concentratie en commitment doen. De man met de hamer heeft mij dit weer geleerd.

 

Normaal ben ik met een dag rust weer volledig opgeladen, maar nu komt er een verkoudheid overheen en ben ik zelfs vandaag nog niet optimaal. 

 

Ik onderschat vaak de waarde van goed slapen en rust. Dit is ook iets wat goed gepland moet worden in het trainingsschema.

 

Vandaag wel weer voor het eerst 9 holes op de botter gespeeld, goede ballen geslagen, alleen helaas een matig kort spel. Toch een score van -1 gemaakt. Ballen slaan gaat steeds beter en ik heb het gevoel op schema te zitten.

 

Schema:

 • Tot en met januari volledig gefocust op de swing
 • Vanaf februari swing onderhouden en focus op chippen
 • Vanaf maart alles onderhouden en focus op scorend vermogen kort spel

LET'S GO!

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Heide Chestnut (woensdag, 01 februari 2017 21:55)


  Thanks for finally writing about > %blog_title% < Loved it!

 • #2

  Tammi Scheuermann (donderdag, 02 februari 2017 02:00)


  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks

 • #3

  Sherlyn Crandall (vrijdag, 03 februari 2017 12:49)


  Howdy are using Wordpress for your site platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 • #4

  Mia Chabolla (maandag, 06 februari 2017 12:30)


  I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They're really convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. May you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.

 • #5

  Loyd Timm (woensdag, 08 februari 2017 21:11)


  It's remarkable in support of me to have a website, which is beneficial in favor of my experience. thanks admin

 • #6

  Brianna Gibby (donderdag, 09 februari 2017 09:54)


  I feel that is one of the so much significant info for me. And i'm satisfied reading your article. However wanna remark on some general things, The web site taste is great, the articles is actually nice : D. Good process, cheers