Lesaanbod

Mijn lesaanbod is behoorlijk breed. Ik geef les van jong tot oud, beginner tot gevorderd. De lespakketten die ik aanbied lopen gelijk aan de lespakketten van de Golfacademy van Golfclub Zeewolde waar ik op zelfstandige basis werk.

Privé lessen

Natuurlijk bied ik ook privé lessen aan. Hierbij kunt u kiezen hoe lang en met welk doel u lest.

 

Vanaf 1-1-2019 ga ik naar dezelfde prijzen van 1 t/m 4 personen.

  • 1 t/m 2 personen 25 min   € 32,50
  • 1 t/m 4 personen 50 min  € 65.-
  • 5 t/m 8 personen 50 min  € 75.-

Baanbegeleiding

  • 9 holes                        € 120.-

Lessenpakket

  • 5 lessen                      - 10%
  • 10 lessen                    - 15%

Talent begeleiding

Op Golfclub Zeewolde hebben wij de zogenoemde talentklasse. Dit zijn 2 groepen waarbij het doel is het golfspel zodanig te verbeteren dat er meegedaan kan worden met competitie en voor sommige zelf de Nationale top wedstrijden. Trainen met gelijkgestemden of betere spelers maakt je beter. Dit seizoen hebben wij 35 training van minimaal 1,5 uur waarbij we alle facetten van het spel behandelen, techniek, tactiek, fysiek, mentaal etc.

Voor de talenten die individuele begeleiding willen bied ik een korting aan op maandbasis. Ik zal dan zeer intensief met de speler aan de slag gaan om zijn/haar doel te behalen.

Jeugdlessen

Ook dit jaar gaan we weer verder met onze jeugdlessen. Er zijn dit jaar 2 groepen die ingedeeld worden op speelsterkte en leeftijd.

Ik werk samen met mijn jeugdcoaches aan spelplezier en het niveau van het golfspel om de baanpermissie en handicap te behalen.

Wij zullen tijdens de lessen aandacht besteden aan de technieken, samenwerken, competitief spelen, spelvreugde, een stukje fysiek (coördinatie) en uiteraard de golfregels. Iedereen is van harte welkom om een keer een proefles mee te draaien.

 

Meer info? Klik even...