Regio Sevilla - Arcos de la Frontera

28 januari tot 3 februari
of
4 februari tot 10 februari

Verblijf en kok

Gelegen in het Spaanse landschap, in de regio van Sevilla, een absoluut genot om een week te bivakkeren. Het huis is hoger gelegen en heeft een geweldig uitzicht over de omgeving. Ook is de golfbaan Arcos Garden Golf zichtbaar. Het huis zelf heeft een grote living en een grote keuken waar onze kok zijn kunsten zal vertonen. Er zijn in het huis 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer. De andere 2 kamers zullen door de organisatie worden gebruikt. Op het binnenplein zijn nog 6 kamers te vinden, allen met eigen voordeur en sleutel. In deze kamers is er meer dan genoeg ruimte om terug te trekken en even op jezelf te zijn. Alle kamers zijn uitgerust met goede bedden en een eigen badkamer. Het binnenplein is het centrum van het huis en hier is het heerlijk toeven bij helder weer. Op het buitengebied bevindt zich een groot zwembad, een buitenkeuken en wat sportgelegenheden zoals een heus voetbal veld. Ook is er WiFi te gebruiken in het huis. 

De kok Francois is chef van restaurant stadscafé de Spaarbank te Tilburg. Hij gaat al jaren mee met ons en weet onze gasten altijd te verrassen en verwennen met zijn heerlijke gerechten. Heeft u nog speciale wensen?

Golf

Tijdens de golfvakantie zal er maar liefst 5x gespeeld worden op bekende en schitterende banen in de omgeving van ons verblijf. De banen zijn zeer afwisselend en zullen gespeeld worden onder begeleiding van mijzelf.

 

Ik zal 3x les geven zodat u uw techniek kunt verbeteren voordat u de baan in gaat.

 

De banen die wij spelen zijn:

  • Arcos Garden 3x
  • Sherry Golf
  • Fairplay Golf

All-inclusive

Dit wordt vaak gezegd, maar wij menen het ook echt. Wij zorgen voor de vliegtickets, het vervoer van en naar het vliegveld en de golfbanen, al het eten en drinken in het verblijf en natuurlijk alle greenfees. 

Dit voor een geweldige prijs van € 1.199,- per persoon*

Hierin is een bedrag opgenomen van maximaal € 250,- voor een vliegticket. Mocht het ticket duurder zijn dan dient u het verschil bij te betalen.


* Reist u alleen en  wenst u een kamer voor u alleen, dan betaalt u een toeslag van € 150,-

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via mail. 
Wacht niet te lang want vol = vol!