Update 24 november

Er zijn bijna 2 weken voorbij sinds de laatste blog. Er zijn een hoop leuke dingen gebeurd, alleen voor mijn gevoel zelf te weinig geoefend en gespeeld. Inplannen is ook voor training essentieel.

 

Ik ben een paar dagen in Spanje geweest en mijn lesboek is redelijk gevuld. De uren die er tussen zijn vul ik momenteel met de plannen voor 2017, het organiseren van een golfreis, overleggen etc. 

 

De sportschool bezoek ik nog steeds minimaal 2x per week. Ik merk ook een hoop progressie in mijn fysiek; kracht en uithoudingsvermogen. Heerlijk! Ik word steeds fitter en dit zal zeker geen issue zijn in 2017.

 

De swing wordt steeds beter. Ik ben bezig geweest met een iets stijlere take-away en natuurlijk het doorbouwen van eerdere leerdoelen. Minder van binnen-buiten swingen en elleboog connectie (ik snap voor velen hocus-pocus). Het voelt goed en de balvlucht is constanter. Het contact is nog altijd een dingetje. Work in progress zullen we het maar noemen, blijf bij het proces!

 

Gisteren toch nog 18 holes kunnen spelen met de winter herenmiddag (buiten mededinging uiteraard). Het was fantastisch weer en de baan was zeer goed om te scoren. Mijn doel voorafgaand aan de ronde, techniek testen en course management.

Het begin van de ronde was nog werkgolf (hard werken voor de parren), maar het ging steeds beter. Gedurende de ronde veranderde mijn doelstelling, tegen eigen wil in. Geen bogeys maken... Grr.. Toch eentje op 17 door een 3-putt.. BAH!

Met 4 birdies was ik wel ruim onder par en dat wijst op stabiel golf. Het mooie van de ronde is dat er nog heel veel rek in zit. Wie weet wat er volgend jaar gaat gebeuren.

 

Een mooie test, maar wel scherp blijven. Door blijven trainen zodat in januari het kort spel verbetert kan worden.

 

Tot de volgende keer!

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Katie Zipp (vrijdag, 03 februari 2017 13:34)


  Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Ie. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 • #2

  Luis Matthes (vrijdag, 03 februari 2017 21:35)


  For newest information you have to pay a quick visit the web and on internet I found this web page as a most excellent web page for newest updates.

 • #3

  Myrtle Weldy (zondag, 05 februari 2017 14:56)


  This post will help the internet users for building up new blog or even a weblog from start to end.

 • #4

  Teofila Henegar (maandag, 06 februari 2017 03:46)


  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

 • #5

  Marcel Niccum (dinsdag, 07 februari 2017 16:12)


  I am in fact grateful to the holder of this web site who has shared this enormous piece of writing at at this place.

 • #6

  Isis Rusin (donderdag, 09 februari 2017 20:51)


  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this information So i'm happy to exhibit that I have a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I most indisputably will make certain to do not put out of your mind this site and provides it a glance on a constant basis.