Afsluiting 2016

Het jaar 2016 zit erop! De rondes zijn gespeeld en het is tijd om terug te kijken en daaropvolgend vooruit te kijken. Hoe is het gegaan en wat zijn de doelstellingen voor 2017?

 

Het jaar 2016 is er voor mij één om qua golfspel snel te vergeten. Weinig wedstrijden gespeeld en tijdens de wedstrijden die ik gespeeld heb waren de uitslagen ronduit slecht. Het gevoel van de swing was er niet, weinig vertrouwen en zeer matig op de greens. Pff.. Streep eronder en op naar volgend jaar..

 

In 2017 wil ik MEER gaan spelen, minimaal 18 holes per week en zeker 5 toernooien. Het doel is om in de wedstrijden mee te doen in de top van het klassement. Met vertrouwen op de baan staan en vrijuit te spelen. 

 

De laatste 2 maanden ben ik hard bezig met de voorbereidingen hiervoor. Heel veel sportschool en regelmatig bezig met de swing. De grootste veranderingen zijn gemaakt en het betaald zich nu uit in een veel betere balvlucht en meer kansen op het maken van scores. Vrijwel alle rondes gaan onder par (al zegt het mij momenteel niet veel).

 

In januari het kort spel aanpakken, chippen, pitchen en de bunker. Veel uren maken en vertrouwen opbouwen.

 

Maar eerst een vakantie, een week op wintersport en nog meer honger krijgen naar de bal!

 

Bij deze wil ik ook iedereen een heel goede jaarwisseling en een succesvol 2017 wensen.

 

Tot snel op de golfbaan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0