Clubhandicap?

YES!!!

 

Golfclub Zeewolde geeft mij de mogelijkheid om weer een clubhandicap te behalen. Dat zal betekenen dat ik weer mee mag doen met club wedstrijden. De wedstrijdcommissie heeft wel besloten dat dit de wedstrijden zijn waarmee je niet op het bord kunt komen. Geen probleem, we gaan weer meedoen! 

Komende tijd drie keer een 18-holes ronde spelen met een marker, kaarten inleveren en dan is de handicap een feit! Wat het zal worden hangt af van deze kaarten. Eigenlijk maakt dat mij niet eens zoveel uit, handicap 0 of handicap 8, bij wijze van spreken uiteraard ;-)

 

Afgelopen weken sta ik redelijk te spelen, veel scores rond par, soms er net onder en soms er net boven. Vooral mijn chippen en pitchen is verbeterd en hierdoor geef ik mijzelf meer kansen om laag te scoren.

 

Het is dus tijd voor de zogenaamde laatste puntjes op de I. 

  • Constanter van de tee
  • Bunker spel
  • Chippen / pitchen verder verbeteren

Mocht er iemand zijn die mij een keer wilt marker, graag!! Laat maar wat van je horen...

Reactie schrijven

Commentaren: 0