Beetje overdreven

Mijn eerste wedstrijd is achter de rug. Afgelopen zaterdag 8 april 2017 was het na bijna 10 jaar weer eens zover dat ik mee mocht spelen tijdens een maandbeker op Golfclub Zeewolde.

 

Allereerst wil ik nogmaals de wedstrijdcommissie en de handicap- & regelcommissie van GC Zeewolde bedanken voor de hulp en begeleiding in het behalen van de handicap en de inschrijving en afhandeling van deze wedstrijd. TOP.

 

9:30 was het dan zover, samen spelend met Tom Kooijman (hcp 0,7) en Erik van Dam (hcp 3,7). We speelden Botter-Aak. Mannen, nog bedankt voor de mooie ronde!!

 

De eerste twee holes had ik nog wat twijfels of het wel goed zou gaan. Maar ja waarom? 

Toen op hole 3 de eerste birdie van de dag viel was dat ook helemaal weg, ga gewoon lekker spelen zoals in alle andere rondjes gedurende de afgelopen maanden van training. 

Het werd ook een hele mooie ronde, veel beter dan verwacht..

 

Birdies op 3, 7, 9, 10 en 16 en maar één bogey op hole 6 voor een schitterende ronde van 68 slagen en de overwinning in de wedstrijd. Ik heb tijdens mijn speech ook maar beloofd de volgende wedstrijd iets rustiger aan te doen ;-)

 

Het was weer heerlijk om mee te doen en ik ben dan ook klaar voor de rest van het seizoen! Let's go!

Reactie schrijven

Commentaren: 0