Talent ondersteuning

De talenten hebben al veel ondersteuning vanuit de club en vooral de ouders. Maar die boom houdt ook een keer op met groeien en we willen zoveel meer. U heeft de mogelijkheid en de eer om deze talenten te helpen. Het zou zeer gewaardeerd worden en wij zullen de ondersteuning optimaal gebruiken. 

Vriend van talent

Als vriend van talent sponsort u alle jeugd die onder begeleiding van mij traint. Het geld wordt besteed aan extra trainingen, fysieke trainingen, gezamenlijke trainingsstages en het uitbreiden van de training hulpmiddelen.

 

Dit voor maar € 10.- per maand

Mogelijk jaarlijkse factuur.

 

Uw naam (bedrijf) wordt (indien gewenst) op deze pagina vermeld en wij sturen ieder jaar de vooruitgang van de talenten met hun aansprekende resultaten.

Talenten team

Bij het talenten team pakket sponsort u de gehele groep talenten. In return voor deze sponsoring speelt u 18 holes met 1 van onze talenten. Natuurlijk moeten we hier kijken naar de mogelijkheden van de talenten in verband met opleidingen e.d.

 

Deze sponsoring wordt gebruikt om de randvoorwaarden voor de spelers optimaal te krijgen. Denk aan ballenkaarten, wekelijks les, toernooi begeleiding, trainingsstages etc.

 

Minimale sponsoring € 300.- per jaar

Mogelijk jaarlijkse factuur.

 

Uw naam (bedrijf) wordt (indien gewenst) op deze pagina vermeld en wij sturen ieder jaar de vooruitgang van de talenten met hun aansprekende resultaten.

1 talent sponsoren

Bent u gecharmeerd van 1 talent en wilt u zich inzetten voor deze speler om zijn of haar doel te bereiken, dan kan dit ook. Dit talent zal een ronde met u spelen om te laten zien dat het de juiste keuze is!

 

Het geld wordt besteed aan de ontwikkeling van het talent, dit kan het gehele pakket zijn waar de talent mee te maken heeft.

 

Minimale sponsoring € 250.-

 

Uw naam (bedrijf) wordt (indien gewenst) bij de naam van het talent vermeld als sponsor van..