Winter

Training in de winter blijkt toch ook dit jaar weer af te hangen van de weersomstandigheden. De baan is al een tijd niet 'goed' bespeelbaar en de oefenfaciliteiten zijn gesloten. 

 

Trainen op de swing kan gelukkig nog wel en ik moet zeggen dat ik daar tevreden mee ben. 

 

Nu een stap verder, kort spel... Wat kan ik doen, binnen putten, landingspuntjes met chippen, pitchen op de driving range. Niet ideaal, maar wel mee bezig. Het is lastig om hier de juiste feedback te ontvangen, doe ik het goed (omdat de bal altijd mooi ligt).

 

Snel de sneeuw weg en de vorst uit de grond aub. Dan kunnen we weer knallen. 

 

In februari is mijn meetmoment. Dan speel ik 13 rondes in Spanje. Wat gaat dit opleveren en ben ik klaar om het seizoen te beginnen? Alleen als het goed en vertrouwt voelt sta ik aan de start. Vertrouwen was een van de hoofddoelen van de training. We gaan het zien. Ik ga er in iedereen geval met goede moed naartoe! 

 

Later meer...

Reactie schrijven

Commentaren: 0